Jornada 2

[castellano]

12 DE DESEMBRE DE 2018

19 – 20 h. CONFERÈNCIA:

Pobresa infantil a Espanya, de Mingo Venero, documentalista fotogràfic centrat en temàtiques de drets humans i justícia social.

Mingo Venero

Mingo Venero

Mingo Venero. Foto: Javier Corso

Mingo Venero, fotògraf documental nascut a Cantàbria, els seus treballs se centren en temes relacionats amb els drets humans i la justícia social. Des de 2006 ha desenvolupat projectes per Europa, Àfrica i Amèrica documentant les desigualtats socials, les migracions, els drets de la infància i l’empoderament de les dones, alguns d’ells en col·laboració amb diferents ONG. Els seus treballs han estat reconeguts en certàmens nacionals i internacionals. Ha exposat en institucions públiques, galeries privades, museus i festivals a diferents països. Compagina els seus projectes personals amb la docència des de 2006, impartint tallers i conferències sobre fotografia en universitats, escoles de fotografia i festivals.


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Web: mingovenero.com
Instagram@mingovenero
Facebook: Mingo Venero
Twitter: @MingoVenero


20 – 21 h. PONÈNCIES:

Salut i pobresa infantil. Quina és la realitat? per la Dra. Montserrat Dolz Abadia, cap de l’Àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Hospital Sant Joan de Déu

L’Hospital Sant Joan de Déu és un dels principals referents dintre i fora de Catalunya en pediatria, obstetrícia i Ginecologia, i en àrees d’alta especialització com les neurociències, la neonatologia, l’oncologia o la cardiocirurgià. El centre, que pertany a l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, atén cada any més de 120.000 urgències, 25.000 ingressos i 200.000 visites, combinant la darrera tecnologia amb una assistència personalitzada basada en els seus valors d’hospitalitat i solidaritat.

La pobresa emocional, una xacra invisible, per  la Dra. Carme Tello i Casany, Psicòloga clínica, Presidenta de l’Associació Catalana per la Infància Maltractada – ACIM, i Vicepresidenta de la FAPMI.

Associació Catalana per la Infància MaltractadaL’Associació Catalana per la Infància Maltractada és una ONG dedica des de 1988 a la difusió dels drets de la infància, a la prevenció del maltractament infantil, i a la promoció del bon tracte.