Programa

[castellano]

Jornada 1: 

11 DE DESEMBRE DE 2018

19 – 20 h. CONFERÈNCIA:

Fotoperiodisme de l’invisible, d’Ana Palacios, fotògrafa documental centrada en temes africans que treballa en col·laboració amb diferents ONGs, com Mans Unides, África Directo i UNICEF.

20 – 21 h. PONÈNCIES:

Els drets dels infants com a drets humans exigibles, per Maria Jesús Larios,  adjunta al Síndic de Greuges de Catalunya per a la defensa dels drets dels infants i els adolescents.

La infància, una altra víctima de la desigualtat, per Pablo Tosco, fotoperidista d’OXFAM Intermón.


Jornada 2:

12 DE DESEMBRE DE 2018

19 – 20 h. CONFERÈNCIA:

Pobresa infantil a Espanya, de Mingo Venero, documentalista fotogràfic centrat en temàtiques de drets humans i justícia social, i d’Eulàlia Tort, periodista especialitzada en el tercer sector; que ha treballat per Càritas i per Save the Children, on ha col·laborat amb l’equip que coordinava el treball de Mingo Venero.

20 – 21 h. PONÈNCIES:

Salut i pobresa infantil. Quina és la realitat? per la Dra. Montserrat Dolz Abadia, cap de l’Àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La pobresa emocional, una xacra invisible, per la Dra. Carme Tello i Casany, Psicòloga clínica, Presidenta de l’Associació Catalana per la Infància Maltractada – ACIM, i Vicepresidenta de la FAPMI.


Jornada 3:

13 DE DESEMBRE DE 2018

19 – 20 h. CONFERÈNCIA:

L’educació, una eina per erradicar la pobresa, d’Ángel López Soto, fotoperiodista centrat en temes d’actualidat, denúncia social i medi ambient.

20 – 21 h. CONFERÈNCIA:

Les nenes de l’Índia, en el focus de la desigualtat, per Doreen Reddy, Directora durant 36 anys (1982-2018) del Programa Dones de la Fundación Vicente Ferrer.


Entrada lliure / Aforament limitat / Sense inscripció prèvia

LLOC

Palau de la Virreina
La Rambla, 99
08002 Barcelona
T 93 316 10 00

ORGANITZEN:

AAFF_LOGO_Colour_Positive_CMYK
Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya

COL·LABORA:

virreina-centre-imatge

>>Dossier de premsa<<

#fotosocial18